total_views =

Steun nodig?

steun-nodig– Het spreekuur van de Steungroep is er voor vrouwen die zonder verblijfsvergunning in Amsterdam e.o. leven en vragen hebben over praktische zaken. Dit kan gaan over juridische zaken, gezondheid, woonruimte, scholing (Nederlandse les) etcetera.
– We organiseren daarnaast geregeld bijeenkomsten voor vrouwen waar artsen/verpleegkundigen, advocaten of andere organisaties informatie geven. Soms hebben we ook een feestje of organiseren we een vakantie/uitje om met elkaar iets ter ontspanning te doen.
– Op deze website vind je de nodige informatie over onze activiteiten. Kijk zeker ook bij de links voor andere organisaties en meer informatie!

Het spreekuur is open op de eerste twee woensdagen en de laatste twee vrijdagen van de maand. Je bent welkom van 13.00 tot 17.00 uur in het kantoor van de Steungroep in de Pijp.

Adres: Van Ostadestraat 49 B te Amsterdam.

Hier kom je bijvoorbeeld met
– metro 52 (station De Pijp)
– tram 3 of tram 12 (halte Ceintuurbaan)
– tram 5 (halte Roelof Hartplein)
– tram 16 of 24 (halte Ruysdaelstraat).
Meer reisinformatie vind je op: http://www.9292ov.nl

Je kan van tevoren bellen om een afspraak te maken, maar je mag ook altijd op de dag zelf langskomen zonder afspraak. Wij spreken Nederlands,Engels en Arabisch. Voor een gesprek in een andere taal is het verstandig om zelf een tolk mee te nemen of eerst een afspraak te maken. Het is een spreekuur voor en door vrouwen. Kinderen mogen altijd meekomen.

Tijdens de zomer en kerstvakantie periode kan het kantoor gesloten zijn. Bel voor de zekerheid van te voren naar de Steungroep. Eventuele afwijkende openingstijden van het spreekuur worden vermeld bij de mededelingen op de homepage en zijn via onze telefoonbeantwoorder te beluisteren.

Wij zijn telefonisch te bereiken op de eerste twee woensdagen en de laatste twee vrijdagen van de maand, van 13.00 tot 17.00 op telefoonnummer 020-4630345 of 06-39179806. Op andere dagen kun je een boodschap achterlaten op het antwoordapparaat, dan bellen we zo snel mogelijk terug.