total_views = 4369

Het volgende vrouwen eetcafé is op zaterdag, 27 januari. The next women’s cafe is on Saturday, 27 January 2018.

Het vrouwen eetcafé wordt georganiseerd door de SVZV. Tenzij het op deze website anders aangekondigd is, ben je elke laatste zaterdag van de maand welkom in de cultuurkeuken De Peper, Overtoom 301, in Amsterdam (tram 1, halte Jan Pieter Heijestraat).

Rond 19.00 uur is er (vegetarisch) eten en vanaf 20.00 uur volgt het informatieve deel van de avond met een gastspreekster, film, discussie of andere activiteit – afhankelijk van de wensen en behoeftes van de vrouwen die komen. Het eetcafé is er zowel  voor vrouwen die geen verblijfsvergunning hebben als voor vrouwen die geïnteresseerd zijn in de situatie van vrouwen zonder verblijfsvergunning. Kom ook en neem je vriendinnen en kinderen mee!